top of page

A KOCKAFESZT az azonos nevű, tinédzserekből és felnőttekből álló LEGO rajongói klub hétvégi, családi rendezvénye. Klub, látványos terepasztalok, játszóház rengeteg építőelemmel.

 

Jól hangzik, igaz?

Mi az a KOCKAFESZT?

jó (14).JPG

Élményeket építünk

Hatalmas városok, érdekes történelmi események, kalandos vadnyugat, robotok, szobrok, a messzi-messzi galaxis részei, varázslóvilág - csak néhány azon témák közül, amikben lelkes LEGO rajongóink alkotnak.

A KOCKAFESZT rendezvényeken Neked is megmutatják ezeket a káprázatos építményeket, amik olykor évek munkái. Sőt, egy, a LEGO történelmét bemutató kiállításrészünk is van, amiben a legrégebbi LEGO játékok még fából készültek és több, mint 70 évesek!

Közösen építünk

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a kiállításon Te is ihletet kapsz. Ötleted megvalósításához rengeteg LEGO építőelemet biztosítunk. Ráadásul nem csak ömlesztett, de tematikus kockacsomagokkal is készülünk. A kicsik pedig baba- és LEGO DUPLO kockát is találnak.

A játszóházunkban tematikus építési feladványokat is hirdetünk, amiken akár apró meglepetésekkel jutalmazhatjuk a kreativitásodat.

CKI_0451.JPG
CKI_0334 másolata.JPG

Közösséget építünk

Közös bennünk, hogy szeretjük a LEGO kockákat. Ezért aztán, rendezvényeinken mindenkit szeretettel várunk, az építeni kedvelő tinédzser és felnőtt LEGO rajongók pedig be is léphetnek klubunkba. Ki tudja, egy napon talán Te is kiállítónk leszel.

Zárt facebook csoportunkat IDE kattintva találod.

Kapcsolatot építünk

A KOCKAFESZT Klub egy, a LEGO Csoport által elismert LEGO rajongói közösség (RLUG). Csapatunk részt vesz külföldi networking eseményeken, visszajelzéseket ad a cégnek a LEGO felhasználói élményről és termékekről, képviseli a LEGO rajongók érdekeit.

Közösségépítő tevékenységünket a LEGO Csoport is támogatja.

Csapatunk RLUG nagykövete Kiss Károly.

bottom of page