top of page
2023_nov_Bekas_facebook_cover másolata.jpg

Állíts ki Te is a békásmegyeri KOCKAFESZTen!

Állíts ki Te is a KOCKAFESZT csapatával közösen, mutasd be LEGO alkotásodat a nagyközönségnek! Íme a remek alkalom, hogy bezsebeld az elismeréseket és a kreativitásodért járó jól megérdemelt jutalmat. Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy csatlakozz hozzánk.

Építs valami jót!

Méretbeli megkötés nincs, így tényleg csak a fantáziád szabhat határt! Alkoss a kedvenc témádban bármit!

Fotózz!

Az alkotásról készíts legalább 3, jó minőségű képet. Ha működő funkcióval bíró építmény, és szeretnéd ezt bemutatni, videót is készíthetsz, de a képekre mindenképpen szükség lesz.

Mutasd meg!

Az alkotásodról készült képeket küldd el nekünk a

kockafeszt[kukac]gmail.com

e-mail címre, neveddel és életkoroddal együtt.

2023_Bekas_vendegkiallitoi_verseny_nyeremenyek másolata_edited.jpg

Fantasztikus nyeremények!

A KOCKAFESZT zsűrije a kiállított alkotásokat az építő életkorát is figyelembe véve pontozza. A három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel gazdagíthatja LEGO gyűjteményét.

I. helyezett: 21320 Dinoszaurusz fosszíliák

II. helyezett: 31116 Szafari lombház a vadonban

III. helyezett: 31128 Delfin és teknős

Valamennyi vendégkiállító 60332 Vakmerő Skorpió kaszkadőr motor szettet és ingyenes hétvégi belépést kap. Továbbá, a KOCKAFESZT különdíjat is kioszthat.

Fontos tudnivalók

A vendégkiállítói versenyre minden 14. életévét betöltő LEGO rajongó jelentkezhet. A 18. életévét még be nem töltött LEGO rajongó kizárólag szülői engedéllyel állíthat ki, s csak felügyelettel tartózkodhat a rendezvényen.

Az építmény témaválasztásánál az alkotók szabad kezet kapnak, ám az nem lehet gúnyos, szexuális tartalmat megjelenítő, szenvedélybetegséget vagy más függést ábrázoló vagy népszerűsítő, politikai témában állást foglaló, továbbá nem sérthet más embereket azok politikai, nemi, faji hovatartozásában, testi és szellemi korlátozottságukban, általános emberi méltóságukban.

A nevezési határidő 2023. november 3. péntek 23:59

A nevezőket 2023. november 5. 23:59-ig értesítjük, amennyiben építményüket kiválasztottuk a rendezvényen való bemutatásra.

A meghívott vendégkiállítók 2023. november 10. péntek 16:00-tól 20:00-ig telepíthetik építményüket a rendezvényhelyszínen.

Békásmegyeri Közösségi Ház, 1039 Budapest, Csobánka tér 5.

A Békásmegyeri Közösségi Ház színházterme és előtere ekkor munkaterület, ezért a telepítés után azt el kell hagyni. Az építmények szállításáról a nevező maga gondoskodik. Az építők a telepítés befejeztével kapják meg a hétvégi ingyenes belépésre jogosító karszalagot.

A vendégkiállítók építményeit a KOCKAFESZT tagjainak alkotásaival megegyező módon őrizzük: kordon mögött, személyes őrzés mellett.

A vendégkiállító vállalja, hogy építménye a rendezvény teljes idejében bemutatható és megtekinthető, arról a rendezvény valamennyi látogatója valamit szervezői képet és videót készíthetnek, azokat szabadon terjeszthetik.

A kiállított alkotásokat a KOCKAFESZT tagjaiból álló zsűri 1-10-ig terjedő skálán pontozza. A legtöbb pontot szerző három alkotás értékes nyereményekben részesül.

Eredményhirdetés: 2023. november 12. vasárnap 16:30

A vendégkiállítók az eredményhirdetésen kapják meg a részvételükért járó garantált LEGO készletet. Az első három helyezett a garantált szett helyett a meghirdetett helyezésekért járó jutalmat kapja.

A vendégkiállítók a rendezvény zárása után azonnal, tehát 17:00-kor bonthatják építményüket.

 

Kérjük, kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Szeretettel várunk rendezvényünkön!

bottom of page