top of page
ninjago_FB_cover_large.png

Azt hittük, ismerjük őket. Tévedtünk.

Lloyd, Nya, Kai, Jay, Cole, Zane, Wu mester. Ha veszély van, igazi hősök. De mivel töltik az idejüket egy átlagos kedd este? Milyen hobbijuk, titkos szokásuk van, amiről még legközelebbi társaik sem tudnak?

Lloyd titkon k-pop rajongó? Cole hárfázik? Jay imád főzni? Wu mester az XBOX előtt tölti az estét? Tekerd a maximumra a fantáziádat és építsd meg a legjobb ötletedet!

Építs valami jót!

Válassz ki egy nindzsát a Ninjago sorozatból és helyezd el őt egy jelenetben, ami megmutatja a szereplő egy eddig rejtett oldalát, hobbiját.

Fotózz!

Az alkotásról készíts legalább 3, jó minőségű képet. Ha működő funkcióvan bíró építmény, és szeretnéd ezt bemutatni, videót is készíthetsz, de a képekre mindenképpen szükség lesz.

Mutasd meg!

Az alkotásodról készült képeket töltsd fel a KOCKAFESZT klub facebook csoportjába, amit ITT találsz. Feltöltéskor írj néhány mondatot az építményedről.

ninjago-nyeremények-egyben.png

Fantasztikus nyeremények!

A KOCKAFESZT zsűrije a beérkező alkotásokat az építő életkorát is figyelembe véve pontozza. A három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel gazdagíthatja LEGO gyűjteményét.

I. helyezett: 71753 Tűzsárkány támadás

II. helyezett: 71762 Kai EVO tűzsárkánya

III. helyezett: 41697 Jay Spinjitzu nindzsa tréningje

Továbbá, a KOCKAFESZT különdíjat is kioszthat.

Fontos tudnivalók

A nevezési határidő 2023. február 28. kedd 23:59

A nevező hozzájárul ahhoz, hogy az építményről készült képek a KOCKAFESZT bármely felületén megoszthatók, az építő nevének feltüntetésével.

Nevezni kizárólag a facebook csoportban való bejegyzéssel lehet. A facebook felhasználóknak legalább 13 éveseknek kell lenniük. Az építményről készült képek megosztásakor az életkor feltüntetése nem kötelező, azonban segítséget nyújt a zsűri értékelésében.  Fiatalabb nevező esetén a szülő oszthatja meg a képeket, valamint a szülő saját belátása szerint a gyermek nevét és életkorát is megoszthatja, de nem kötelező. A megosztott személyes adatokat a  zárt facebook csoport valamennyi tagja látja.

A feltöltött képek célja az alkotás bemutatása. A képeken az építő, vagy más ember ne szerepeljen.

A nyerteseknek a packeta szolgáltatásával küldjük el nyereményeiket. A szolgáltatás igénybevételéhez teljes nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat, mint személyes adatot meg kell adják. A verseny szervezői ezen adatokat kizárólag a postázáshoz használják fel. Az adatokat a postázás után nem tároljuk.

Kérjük, kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

bottom of page