kedvenc_allatom_FB_cover.png

Mindenkinek van kedvenc állata

Ha erre jársz, a kedvenc játékodat könnyen meg tudjuk tippelni. De vajon melyik a kedvenc állatod? Lenyűgöznek a tengerben úszó delfinek, a nagymama macskája, vagy épp az erdei álganéjtúró?

Ragadj LEGO építőelemeket és mutasd be a kedvenc állatodat!

Építs valami jót!

Válaszd ki a fajt, vagy a faj egy általad ismert és szeretett képviselőjét és építsd meg eredeti LEGO építőelemeidből!

Fotózz!

Az alkotásról készíts legalább 3, jó minőségű képet. Ha működő funkcióvan bíró építmény, és szeretnéd ezt bemutatni, videót is készíthetsz, de a képekre mindenképpen szükség lesz.

Mutasd meg!

Az alkotásodról készült képeket töltsd fel a KOCKAFESZT klub facebook csoportjába, amit ITT találsz. Feltöltéskor írj néhány mondatot az építményedről.

kedvenc_allatom_nyeremenyek_egyben.png

Fantasztikus nyeremények!

A KOCKAFESZT zsűrije a beérkező alkotásokat az építő életkorát is figyelembe véve pontozza. A három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel gazdagíthatja LEGO gyűjteményét.

I. helyezett: 41699 Kisállat örökbefogadó kávézó

II. helyezett: 41698 Kisállat játszótér

III. helyezett: 41697 Teknősmentő jármű

Továbbá, a KOCKAFESZT különdíjat is kioszthat.

Fontos tudnivalók

A nevezési határidő 2022. október 30. vasárnap 23:59

A nevező hozzájárul ahhoz, hogy az építményről készült képek a KOCKAFESZT bármely felületén megoszthatók, az építő nevének feltüntetésével.

Nevezni kizárólag a facebook csoportban való bejegyzéssel lehet. A facebook felhasználóknak legalább 13 éveseknek kell lenniük. Az építményről készült képek megosztásakor az életkor feltüntetése nem kötelező, azonban segítséget nyújt a zsűri értékelésében.  Fiatalabb nevező esetén a szülő oszthatja meg a képeket, valamint a szülő saját belátása szerint a gyermek nevét és életkorát is megoszthatja, de nem kötelező. A megosztott személyes adatokat a  zárt facebook csoport valamennyi tagja látja.

A feltöltött képek célja az alkotás bemutatása. A képeken az építő, vagy más ember nem kell, hogy szerepeljen.

Kérjük, kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.