top of page
a_tenger_csodai_FB_cover.png

Irány a tenger!

Közeleg a nyár, hívogat a kéklő tenger. A part közelében százak élvezik lubickolva a napsütést és a meleget. Ám ha a tenger ezernyi csodáját szeretnénk megpillantani, kicsit mélyebbre kell merülnünk.

Mi van a tengerfenéken? Káprázatos korallzátony? Esetleg egy rátarti kalóz elfeledett hajóroncsa, tele kincsekkel? Vagy egy letűnt civilizáció maradványai? Csak is rajtad múlik!

Építs valami jót!

Építs meg egy tengeri közeget, annak élővilágával, érdekességeivel, természeti és esetleg tárgyi kincseivel. Engedd szabadon hullámozni a fantáziádat!

Fotózz!

Az alkotásról készíts legalább 3, jó minőségű képet. Ha működő funkcióval bíró építmény, és szeretnéd ezt bemutatni, videót is készíthetsz, de a képekre mindenképpen szükség lesz.

Mutasd meg!

Az alkotásodról készült képeket töltsd fel a KOCKAFESZT klub facebook csoportjába, amit ITT találsz. Feltöltéskor írj néhány mondatot az építményedről.

díjakegyben.png

Fantasztikus nyeremények!

A KOCKAFESZT zsűrije a beérkező alkotásokat az építő életkorát is figyelembe véve pontozza. A három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel gazdagíthatja LEGO gyűjteményét.

I. helyezett: 60264 Óceáni feldedező tengeralattjáró

II. helyezett: 31088 Mélytengeri lények

III. helyezett: 31128 Delfin és teknős

Továbbá, a KOCKAFESZT különdíjat is kioszthat.

Fontos tudnivalók

A nevezési határidő 2023. június 18. vasárnap 23:59

A nevező hozzájárul ahhoz, hogy az építményről készült képek a KOCKAFESZT bármely felületén megoszthatók, az építő nevének feltüntetésével.

Nevezni kizárólag a facebook csoportban való bejegyzéssel lehet. A facebook felhasználóknak legalább 13 éveseknek kell lenniük. Az építményről készült képek megosztásakor az életkor feltüntetése nem kötelező, azonban segítséget nyújt a zsűri értékelésében.  Fiatalabb nevező esetén a szülő oszthatja meg a képeket, valamint a szülő saját belátása szerint a gyermek nevét és életkorát is megoszthatja, de nem kötelező. A megosztott személyes adatokat a  zárt facebook csoport valamennyi tagja látja.

A feltöltött képek célja az alkotás bemutatása. A képeken az építő, vagy más ember ne szerepeljen.

A nyerteseknek a packeta szolgáltatásával küldjük el nyereményeiket. A szolgáltatás igénybevételéhez teljes nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat, mint személyes adatot meg kell adják. A verseny szervezői ezen adatokat kizárólag a postázáshoz használják fel. Az adatokat a postázás után nem tároljuk.

Kérjük, kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

bottom of page