top of page
a_tenger_csodai_FB_cover_nagy.png

10 éves a The LEGO Movie!

2014-ben mutatták be az egy évtized elteltével is méltán népszerű A LEGO Kaland című filmet. A film egyszerre volt szórakoztató gyerekeknek és felnőtteknek, az általános LEGO rajongóktól kezdve egészen a hardcore fanokig. A történet magvas gondolatokat, társadalomkritikát és sok akciót tartalmazott - eközben pedig egy új filmes, LEGO kockás univerzumot teremtettek az alkotók.

Ragadj kockákat és tágítsd ezt az univerzumot legújabb építőversenyünkön!

Építs valami jót!

Építsd meg a LEGO Kaland egy ismert helyszínét, vagy tágítsd a Te-Show rendszert saját bolygóddal! A jelenet lehet az Armamageddon előtt és után is. Méretbeli megkötés nincs.

Fotózz!

Az alkotásról készíts legalább 3, jó minőségű képet. Ha építményed működő funkcióval bír, és szeretnéd ezt bemutatni, videót is készíthetsz, de a képekre mindenképpen szükség lesz.

Mutasd meg!

Az alkotásodról készült képeket töltsd fel a KOCKAFESZT klub facebook csoportjába, amit ITT találsz. Feltöltéskor írj néhány mondatot az építményedről.

díjakegyben.png

Fantasztikus nyeremények!

A KOCKAFESZT zsűrije a beérkező alkotásokat az építő életkorát is figyelembe véve pontozza. A három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel gazdagíthatja LEGO gyűjteményét.

I. helyezett: 70820 LEGO Movie Maker

II. helyezett: 70836 Harcrakész Batman és Fémszakáll

III. helyezett: 70823 Emmet triciklije

Továbbá, a KOCKAFESZT különdíjat is kioszthat.

Fontos tudnivalók

A nevezési határidő 2024. május 31. péntek  23:59

A nevező hozzájárul ahhoz, hogy az építményről készült képek a KOCKAFESZT bármely felületén megoszthatók, az építő nevének feltüntetésével.

Nevezni kizárólag a facebook csoportban való bejegyzéssel lehet. A facebook felhasználóknak legalább 13 éveseknek kell lenniük. Az építményről készült képek megosztásakor az életkor feltüntetése nem kötelező, azonban segítséget nyújt a zsűri értékelésében.  Fiatalabb nevező esetén a szülő oszthatja meg a képeket, valamint a szülő saját belátása szerint a gyermek nevét és életkorát is megoszthatja, de nem kötelező. A megosztott személyes adatokat a  zárt facebook csoport valamennyi tagja látja.

A feltöltött képek célja az alkotás bemutatása. A képeken az építő, vagy más ember ne szerepeljen.

A nyerteseknek a packeta szolgáltatásával küldjük el nyereményeiket. A szolgáltatás igénybevételéhez teljes nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat, mint személyes adatot meg kell adják. A verseny szervezői ezen adatokat kizárólag a postázáshoz használják fel. Az adatokat a postázás után nem tároljuk. A küldés ingyenes, de csak abban az esetben, ha a nyertes elfogadja a küldési feltételeket.

Kérjük, kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

bottom of page