Facebook-cover-Bugac_nagy.png

A nyár legpezsdítőbb kreatív építése

Alkoss velünk a bugaci falunapon, a művelődési házban! Több tízezer LEGO építőkockával várunk. A legkisebbeknek LEGO DUPLO és puha óriás LEGO kockákkal készülünk.

A játék közben részt vehetsz építőversenyeken, amiken apró meglepetésekkel gazdagodhatsz. Megtekinthetsz egy látványos LEGO Star Wars terepasztalt is, valamint közös fotót készíthetsz Csoda Kitty-vel.

nyeremények-egyben.png

Mutasd be alkotásodat Te is!

Építettél valami klasszat otthon és bemutatnád a nagyközönségnek is? Legyél a KOCKAFESZT vendégkiállítója. A legötletesebb építményeket értékes LEGO készletekkel jutalmazzuk!

I. helyezett: 60283 lakóautó

II. helyezett: 60323 Kaszkadőr repülőgép

III. helyezett: 60309 Kaszkadőr motoros

Részletekért görgess tovább!

Fontos információ a vendégkiállításról

A vendégkiállítói versenyre 12 éves, vagy annál idősebb építők nevezését várjuk. Valamennyi résztvevő a GDPR nyilatkozat és a kiállított tárgyak őrzéséről szóló beleegyezés után hagyhatja ott az alkotását. 18 éves kor alatt csak a szülő kíséretében helyezhető el az építmény a rendezvény erre kijelölt területén, a szülői hozzájárulás aláírása után.

Ha az építő fiatalabb, kérjük, felnőtt hozzátartozója érdeklődjön a lehetőségekről az alábbi elérhetőségen.

Jelentkezni a Mendel Gáspár Közösségi Színtér munkatársánál, Tóth-Faragó Anitánál lehet, a

 

muvhazbugac[kukac]gmail.com e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2022. 07. 21., csütörtök.

A meghívott kiállítókat szeretettel várjuk 2022. 07. 23-án, szombaton. Ezen a napon az alábbi időpontok fontosak a kiállítók számára:

Helyszíni elhelyezés ideje: 09:00 - 10:30

Eredményhirdetés: 18:00

Elpakolás ideje: 18:30 - 19:00

A rendezvényszervezők és a KOCKAFESZT közreműködői a kiállított alkotásokért nem vállalnak felelősséget, de a kordonnal védett asztalon úgy őrzik őket, mintha a saját építményük volna.

Az építmények maximális alapterülete: 26x26 cm (egy normál LEGO építőlap)

A KOCKAFESZT játszóházában csak eredeti LEGO kockákból álló építményt mutatunk be. Az építmények nem jeleníthetnek meg agressziót, szexualitást, addiktív cselekményeket, nem sértheti bármely társadalmi csoport méltóságát, politikai tartalommal nem bírhat.

Jó játékot a KOCKAFESZT bugaci játszóházában!