fb-borító.png

90 éves a LEGO

LEGO rajongók milliói ünneplik kedvenc márkájuk 90. születésnapját, szerte a világon. A KOCKAFESZT is csatlakozik a jeles évforduló eseményeihez, s építőversenyt hirdetünk.

Vadnyugat, időutazók, Galidor, tengerpart, bányászok, Oroszlán Oszkár és barátai - neked melyik a kedvenc retro LEGO termékcsaládod? Mutasd meg egy építménnyel és ünnepelj velünk!

Építs valami jót!

Tervezz és építs legkedveltebb régi (2010 előtti) LEGO témádban egy új készletet: egy modellt, ami mintha az adott téma egy ma kiadott újdonság volna.

Fotózz!

Az alkotásról készíts legalább 3, jó minőségű képet. Ha működő funkcióvan bíró építmény, és szeretnéd ezt bemutatni, videót is készíthetsz, de a képekre mindenképpen szükség lesz.

Mutasd meg!

Az alkotásodról készült képeket töltsd fel a KOCKAFESZT klub facebook csoportjába, amit ITT találsz. Feltöltéskor írj néhány mondatot az építményedről.

díjak-egyben-nagyobb.png

Fantasztikus nyeremények!

A KOCKAFESZT zsűrije a beérkező alkotásokat az építő életkorának megfelelően pontozza. A három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel gazdagíthatja LEGO gyűjteményét.

I. helyezett: 31120 Középkori vár

II. helyezett: 31105 Városi játékbolt

III. helyezett: 31116 Szafari lombház a vadonban

Továbbá, bármelyik építményt meghívhatjuk a 2022-es békásmegyeri KOCKAFESZT-re.

Fontos tudnivalók

A nevezési határidő 2022. július 24. vasárnap 23:59

A nevező hozzájárul ahhoz, hogy az építményről készült képek a KOCKAFESZT bármely felületén megoszthatók, az építő nevének feltüntetésével.

Nevezni kizárólag a facebook csoportban való bejegyzéssel lehet. A facebook felhasználóknak legalább 13 éveseknek kell lenniük. Az építményről készült képek megosztásakor az életkor feltüntetése nem kötelező, azonban segítséget nyújt a zsűri értékelésében.  Fiatalabb nevező esetén a szülő oszthatja meg a képeket, valamint a szülő saját belátása szerint a gyermek nevét és életkorát is megoszthatja, de nem kötelező. A megosztott személyes adatokat a  zárt facebook csoport valamennyi tagja látja.

A feltöltött képek célja az alkotás bemutatása. A képeken az építő, vagy más ember nem kell, hogy szerepeljen.

Kérjük, kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.